Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Centrul Medical Matei Basarab - Bucuresti Centrul Medical Matei Basarab - Bucuresti
*2662*CMMBTarif normal în orice reţea mobilă 021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Centrul Medical Matei Basarab.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Confidențialitate

Confidențialitate

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea inregistrarii buletinelor de analize per pacient, medic apartinator / trimitator, tipuri de analize solicitate / efectuate.

 

SC. CENTRUL MEDICAL MATEI BASARAB SRL. este inregistrata la ANSPDCP cu numarul 5912/2007 si va prelucra si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de raportare date statistice catre institutiile abilitate ale statului prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra. 

 

SC CENTRUL MEDICAL MATEI BASARAB SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SC. CENTRUL MEDICAL MATEI BASARAB SRL., str. Matei Basarab nr. 45, sector 3 Bucuresti.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2014 Centrul Medical Matei Basarab. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor