Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Centrul Medical Matei Basarab - Bucuresti Centrul Medical Matei Basarab - Bucuresti
*2662*CMMBTarif normal în orice reţea mobilă 021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Centrul Medical Matei Basarab.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Ziua Mondială a Să...

Ziua Mondială a Sănătății

8 Aprilie 2015

În fiecare an, pe întregul mapamond, 7 aprilie marchează Ziua Mondială a Sănătății.
Cu acest prilej, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) atrage atenția asupra unui subiect considerat de importanță majoră pentru menținerea sănătății la nivel global, în fiecare an subiectul fiind diferit.
Pentru 2015, a fost aleasă tema siguranței sanitare a alimentelor, fiind încurajat orice efort ce vizează imbunătățirea manipulării, preparării și depozitării alimentelor.
"De la ferma în farfurie, pentru siguranța alimentelor" - este sloganul ales pentru acest an.
Ziua Mondială a Sănătății este una dintre cele 8 campanii oficiale de sănătate publică, susținute la nivel global de Organizația Mondială a Sănătății, fiind celebrate anual și Ziua Mondială a Tuberculozei, Săptămâna Mondială a Imunizării, Ziua Mondială a Malariei, Ziua Mondială Fără Tutun, Ziua Mondială a Donării de Sânge, Ziua Mondială a Hepatitei și Ziua Mondială de Combatere a SIDA.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2014 Centrul Medical Matei Basarab. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor